Beeld en Geluid

Zet hem alvast in uw agenda: 18 april 2020 treden wij weer op in de Lawei!

Hoofdgast is Iris Kroes. Zij zal een aantal van haar nummers ten gehore brengen waarbij ze zich zelf begeleidt op haar prachtige harp. Ook zal de Drachtster Harmonie haar bij enkele liederen muzikaal begeleiden.

Prachtige natuurbeelden van de vereniging van natuurfotografen Friesland omlijsten de sfeervolle muziek van de Drachtster Harmonie … of is het andersom? Oordeelt u zelf maar hoe het zit!

De Drachtster Harmonie staat onder leiding van haar dirigent Luc Feikens.

Het beloofd een avond te worden vol kijk- en luistergenot!

Optreden mét High Tea

Zondagmiddag 17 november geven we in de Doopsgezinde kerk een leuk optreden met o.a. een klarinetduet tussen Jannie Reijenga en Luc Feikens. Na afloop hebben we een gezellige nazit met high tea (of koffie :)). Graag tot dan!

Aankomende optredens!

Beste volgers van de Drachtster Harmonie. We hebben weer een leuk en muzikaal programma voor de komende tijd. Hieronder de komende optredens, hopelijk zien we jullie daar!

  • zondag 17 november (2019): High Tea concert, in de Doopsgezinde Kerk (onder voorbehoud)
  • woensdag 18 december (2019): Kerstconcert bij Talant Drachten
  • zaterdag 7 maart (2020): Smallingerland Festival
  • zaterdag 18 april (2020): Optreden in de Lawei ism Iris Kroes en Natuurfotografie Friesland

Meer info volgt.

Lid van de Rabobank? Support ons!

Misschien heeft u de reclame van de Rabo ClubSupport al op tv gezien?! Ook de Drachtster Harmonie doet mee aan deze actie!

Vanaf 27 september kunt u, als u lid bent van de Rabobank, weer stemmen op uw favoriete vereniging(en) en deze daarmee financieel steunen. Wij hopen op uw stem! Stem via: www. rabobank.nl/drachtsterharmonie

Rekeninghouders bij de Rabobank kunnen lid worden en vervolgens een stem uitbrengen. Via deze pagina kunt u lid worden: www.rabobank.nl/lid

Bedankt alvast voor uw stem! 🙂

BBQ met muziek

Traditiegetrouw starten we het seizoen met een gezellige BBQ. Maar voordat de BBQ werd aangestoken moest er natuurlijk ook muziek gemaakt worden!

Aanstaande woensdag (28 augustus) beginnen we weer met de reguliere repetities. Ook mee doen? Laat het ons weten via info@drachtsterharmonie.nl

Vakantie!

Beste volgers van de Drachtster Harmonie, allen een fijne vakantie gewenst!

Vrijdag 23 augustus beginnen we het nieuwe seizoen met een BBQ en woensdagavond 28 augustus beginnen we weer met de wekelijkse repetities.

Lijkt het jou ook leuk om (weer) muziek te gaan maken? Laat het ons weten en kom gezellig langs op woensdag avond!

De foto’s van ons afgelopen optreden staan nu ook online, je ziet ze hier.