Meldij: Open Huis Muziek 21 juni 2014

21-06-2014_OpenhuisOp zaterdag 21 juni houdt de Meldij een Open Huis in de Brede School de Wiken. Deze wordt gehouden van 11:00 – 13:00 uur. Wij als Drachtster Harmonie mogen tijdens dit Open Huis reclame maken voor ons leerlingenorkest. Vanaf 10:00 mogen we een tafeltje inrichten met foldertjes enzo. Wil je meer weten over onze aanwezigheid neem dan even contact op met Anita Cordes of stuur even een mail naar secretariaat@drachtsterharmonie.nl

Meer info over het Open Huis Meldij zie de website van de Medlij

Open dag 24 mei 2014

Open dag

Open dag 24 mei 2014

Niet alleen in de moderne media zijn we bezig om mensen te bereiken. Ook in de “klassieke media” proberen wij de open dag onder de aandacht te brengen. Afgelopen week stond er bijvoorbeeld in Weekblad Actief een artikeltje over de open dag.
Weekblad Actief

 

In de moderne media zijn we druk bezig om lokale Twitter accounts te voorzien van ons bericht. O.a. @DrachtsterKrant, @SmelneFM, @Waldnet, @Hallodrachten, @drachten_nieuws, @OmropNijs@lc_nl , @DeLawei@WaldNet en @_Smallingerland

Daarnaast kan een ieder de berichten van de open dag via haar eigen sociale media delen. (Facebook, Twitter, Google+ ). Natuurlijk kan je ook de poster voor het raam ophangen. De gekoppelde kan iedereen zelf printen.

Poster open dag (PDF)

 

Persbericht : Open dag 2014

Poster open dag 2014kopie

Je kunt kennismaken met de Drachtster Harmonie in MFA De Bouwen aan de Klaverweide in Drachten op  zaterdag 24 mei, van 13.00 tot 15.00 uur. In De Bouwen  vinden elke woensdagavond de repetities onder deskundige en enthousiaste leiding plaats van zowel het leerlingenorkest (o.l.v. Oene Krist) als  het  A-orkest (o.l.v. Luc Feikens).

Heb jij altijd al een instrument willen bespelen en is het er nooit van gekomen, dan is dit jouw kans om enthousiast te worden! Speel je al langer een instrument en wil je dit gaan beoefenen in een orkest? Ook dan ben je aan het juiste adres.

Je zult kennismaken met de verschillende instrumenten die een harmonieorkest kent en  leden van de Drachtster Harmonie verkennen met jou de mogelijkheden, zoals het  volgen van lessen, het bepalen van de keuze voor een instrument en in welk orkest je het best tot jouw recht komt.

Open dag 2013

Website: www.drachtsterharmonie.nl