Persbericht : Open dag 2014

Poster open dag 2014kopie

Je kunt kennismaken met de Drachtster Harmonie in MFA De Bouwen aan de Klaverweide in Drachten op  zaterdag 24 mei, van 13.00 tot 15.00 uur. In De Bouwen  vinden elke woensdagavond de repetities onder deskundige en enthousiaste leiding plaats van zowel het leerlingenorkest (o.l.v. Oene Krist) als  het  A-orkest (o.l.v. Luc Feikens).

Heb jij altijd al een instrument willen bespelen en is het er nooit van gekomen, dan is dit jouw kans om enthousiast te worden! Speel je al langer een instrument en wil je dit gaan beoefenen in een orkest? Ook dan ben je aan het juiste adres.

Je zult kennismaken met de verschillende instrumenten die een harmonieorkest kent en  leden van de Drachtster Harmonie verkennen met jou de mogelijkheden, zoals het  volgen van lessen, het bepalen van de keuze voor een instrument en in welk orkest je het best tot jouw recht komt.

Open dag 2013

Website: www.drachtsterharmonie.nl

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.