21 november 2015 Najaarsconcert

Op zaterdagavond 21 november in MFA de Bouwen vindt weer het najaarsconcert plaats.

Omdat dit natuurlijk een muziek hoogstandje moet worden zitten de leden van de Drachtster Harmonie op het puntje van hun stoel.

Ook de leerlingen zullen zich op deze avond laten horen. Voor hen is het dubbel zo hard werken want de dag erna geven zij een optreden in de bibliotheek in Drachten.

Op de website waren al foto’s van de rommelmarkt te zien. Op ons Flicker account zijn er nog een paar bij gekomen.

Ook zijn hier wat foto’s van ons optreden bij de opening van het culturele seizoen.

Om deze foto’s te zien klik je links (het staat ook rechts) op de site op de twee balletjes. Hier zijn heel veel foto’s van de laatste jaren terug te vinden.

2015-09-27 opening cultureel seizoen (2)

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.