Optreden bij de Slachtemarathon

Zaterdag 4 juni 2016 was er een optreden van de Harmonie uit Franeker gecombineerd met de Drachtster Harmonie. Piet Paulusma was ons zeer gunstig gezind en bezorgde ons het mooiste weer dat je kunt bedenken. Het gezamenlijke orkest speelde in een magnifieke tent, met een perfecte geluidsinstallatie, zo’n 4,5 kilometer na de start van de wandeltocht.

Het optreden werd vergezeld door Piter Wilkens, waarmee we een sfeervol programma hadden samengesteld. De meest bekende liedjes van Piter werden gezamenlijk ten gehore gebracht: Blaasmuzyk, Knoopkes, Bêst Genôg, Moeke’s koek en sopiekream, Greideroas en de Bearenburch is myn Sjirurch. Piter verzorgde daarnaast nog een solo optreden. Het was een publiektrekker van jewelste, een pracht van een stemmingmaker.

De nummers Can’t take my eyes of off you, Go West, Let me entertain you, Marco Borsato, Matrimony, Springtime, Thank you fort he music en Song and Dance kwamen op het conto van het gezamenlijke orkest, en zo hielden we ruim 1 uur en 3 kwartier het publiek en de wandelaars vrolijk.

En dat alles was weer onder leiding van Luc Feikens, die zowel in Franeker als Drachten de Baton ter hand neemt. Om met Ronnie Tober te spreken “in één woord, GEWELDIG!”.

Bekijk via deze link de foto’s.

IMG_5666 (1) IMG_5691

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.