Optreden mét High Tea

Zondagmiddag 17 november geven we in de Doopsgezinde kerk een leuk optreden met o.a. een klarinetduet tussen Jannie Reijenga en Luc Feikens. Na afloop hebben we een gezellige nazit met high tea (of koffie :)). Graag tot dan!

Aankomende optredens!

Beste volgers van de Drachtster Harmonie. We hebben weer een leuk en muzikaal programma voor de komende tijd. Hieronder de komende optredens, hopelijk zien we jullie daar!

  • zondag 17 november (2019): High Tea concert, in de Doopsgezinde Kerk (onder voorbehoud)
  • woensdag 18 december (2019): Kerstconcert bij Talant Drachten
  • zaterdag 7 maart (2020): Smallingerland Festival
  • zaterdag 18 april (2020): Optreden in de Lawei ism Iris Kroes en Natuurfotografie Friesland

Meer info volgt.

Lid van de Rabobank? Support ons!

Misschien heeft u de reclame van de Rabo ClubSupport al op tv gezien?! Ook de Drachtster Harmonie doet mee aan deze actie!

Vanaf 27 september kunt u, als u lid bent van de Rabobank, weer stemmen op uw favoriete vereniging(en) en deze daarmee financieel steunen. Wij hopen op uw stem! Stem via: www. rabobank.nl/drachtsterharmonie

Rekeninghouders bij de Rabobank kunnen lid worden en vervolgens een stem uitbrengen. Via deze pagina kunt u lid worden: www.rabobank.nl/lid

Bedankt alvast voor uw stem! 🙂

BBQ met muziek

Traditiegetrouw starten we het seizoen met een gezellige BBQ. Maar voordat de BBQ werd aangestoken moest er natuurlijk ook muziek gemaakt worden!

Aanstaande woensdag (28 augustus) beginnen we weer met de reguliere repetities. Ook mee doen? Laat het ons weten via info@drachtsterharmonie.nl

Vakantie!

Beste volgers van de Drachtster Harmonie, allen een fijne vakantie gewenst!

Vrijdag 23 augustus beginnen we het nieuwe seizoen met een BBQ en woensdagavond 28 augustus beginnen we weer met de wekelijkse repetities.

Lijkt het jou ook leuk om (weer) muziek te gaan maken? Laat het ons weten en kom gezellig langs op woensdag avond!

De foto’s van ons afgelopen optreden staan nu ook online, je ziet ze hier.

Sponsor de Harmonie gratis!

Wil je de Drachtster Harmonie graag sponsoren en winkel je wel eens online? Je kunt dit ook gewoon beide doen! Je sponsort ons zelfs gratis!

Hoe werkt het?

Stel, je hebt op bol.com (of een andere webwinkel) iets gevonden dat je graag wilt kopen. Wat kun je doen om ons te sponsoren?

  1. Ga naar: sponsorkliks.com
  2. Wie wil je sponsoren? Vul in: Drachtster Harmonie
  3. Klik op de webshop waar je wilt gaan bestellen, in dit geval bol.com
  4. Reken af via bol.com en klaar. Een klein percentage van het aankoopbedrag wordt aan de Drachtster Harmonie gegeven

Is het echt zo makkelijk?

Ja! Sponsorkliks.com zet zich in om het gemakkelijker voor verenigingen te maken om sponsoring te realiseren. Dit hebben ze gedaan door met webshops hierover in gesprek te gaan. Webshops dragen hiermee een klein beetje bij aan de verenigingen en ze kunnen aan de andere kant op deze manier meer bekendheid en inkomsten genereren.

Welke webshops doen er aan mee?

Het is ondoenlijk om ze allemaal te noemen, maar om een idee te geven hieronder een aantal webshops:

Bol.com/Zalando/Coolblue/Wehkamp/KLM/Mediamarkt/Booking.com/AlbertHeijn/Independer.nl/C&A/Thuisbezorgd.nl/JYSK/Expert/ANWB/Beterbed/Blokker/HEMA/Jumbo/Lidl/etc.