Nij Talint Orkest

Ontdek het plezier van samen muziek maken!

Heb je altijd al een blaas- of slagwerkinstrument willen leren bespelen? Of lijkt samen muziek maken je geweldig? Dan is dit je kans!

De Drachtster Harmonie organiseert Nij Talint Orkest Drachten, een uniek muziekproject voor volwassenen. In tien repetities laten we je ervaren hoe fantastisch het is om samen muziek te maken. De eerste repetitie is op zaterdagochtend 4 februari 2023, 9.30 uur in MFA De Bouwen. Dit belooft een bijzondere ochtend te worden onder de enthousiaste muzikale leiding van Guus Pieksma, initiatiefnemer van dit succesvolle concept uit Sneek.

Om mee te kunnen doen hoef je geen muzikale ervaring te hebben of noten te kunnen lezen. De repetities duren twee uur en die vliegen voorbij! Natuurlijk is er een pauze en belangrijk: het plezier staat voorop. We sluiten de repetitieperiode af met een feestelijk concert.

Dochsto mei? 

Wij zorgen voor een instrument en lessenaar. Misschien weet je al welk instrument je wilt bespelen en anders kies je op de eerste repetitie een instrument. Verder krijg je een complete orkestmap. Meer dan 1.500 Nieuw Talent Orkest muzikanten gingen je voor en ontdekten een geweldige nieuwe hobby!

Wat je moet weten

Startdatum: zaterdag 4 februari 2023, 9.30 uur

Vervolg: iedere week op de zaterdagochtend

Tijd: 9.30 – 11.30 uur
Locatie: MFA De Bouwen, Klaverweide 46 – 48, 9203 GC  Drachten

Kosten: € 125,- per persoon voor het hele project

Voor aanmelden, vragen en informatie:
Judith Pool, telefoonnummer: 06 212 70 213, email: info@drachtsterharmonie.nl

Het Nij Talint Orkest wordt mede mogelijk gemaakt door:

LAMMERT KOOPMANS STICHTING

Reacties zijn gesloten.