Aftellen!

Het nieuwe jaar is nog maar net begonnen en wij zijn alweer aan het aftellen! Het duurt namelijk nog maar een paar weekjes voordat het Nij Talint Orkest begint!

Zaterdag 4 februari starten we met de eerste repetitie. U kunt zich tot die tijd nog aanmelden via info@drachtsterharmonie.nl of telefonisch via Judith Pool, telefoonnummer: 06 212 70 213.

Drachtster Harmonie start Nij Talint Orkest

Heb je altijd al een blaas- of slagwerkinstrument willen leren bespelen? Of lijkt samen muziek maken je geweldig? Dan is dit je kans!

De Drachtster Harmonie organiseert Nij Talint Orkest Drachten, een uniek muziekproject voor volwassenen. In tien repetities laten we je ervaren hoe fantastisch het is om samen muziek te maken.

Om mee te kunnen doen hoef je geen muzikale ervaring te hebben of noten te kunnen lezen. De repetities duren twee uur en die vliegen voorbij! Natuurlijk is er een pauze en belangrijk: het plezier staat voorop. We sluiten de repetitieperiode af met een feestelijk concert.

Bekijk deze pagina voor meer informatie!

Optreden mét High Tea

Zondagmiddag 17 november geven we in de Doopsgezinde kerk een leuk optreden met o.a. een klarinetduet tussen Jannie Reijenga en Luc Feikens. Na afloop hebben we een gezellige nazit met high tea (of koffie :)). Graag tot dan!

Aankomende optredens!

Beste volgers van de Drachtster Harmonie. We hebben weer een leuk en muzikaal programma voor de komende tijd. Hieronder de komende optredens, hopelijk zien we jullie daar!

  • zondag 17 november (2019): High Tea concert, in de Doopsgezinde Kerk (onder voorbehoud)
  • woensdag 18 december (2019): Kerstconcert bij Talant Drachten
  • zaterdag 7 maart (2020): Smallingerland Festival
  • zaterdag 18 april (2020): Optreden in de Lawei ism Iris Kroes en Natuurfotografie Friesland

Meer info volgt.

Lid van de Rabobank? Support ons!

Misschien heeft u de reclame van de Rabo ClubSupport al op tv gezien?! Ook de Drachtster Harmonie doet mee aan deze actie!

Vanaf 27 september kunt u, als u lid bent van de Rabobank, weer stemmen op uw favoriete vereniging(en) en deze daarmee financieel steunen. Wij hopen op uw stem! Stem via: www. rabobank.nl/drachtsterharmonie

Rekeninghouders bij de Rabobank kunnen lid worden en vervolgens een stem uitbrengen. Via deze pagina kunt u lid worden: www.rabobank.nl/lid

Bedankt alvast voor uw stem! 🙂