Rabo ClubSupport is van start, stem op ons!

Vanaf vandaag kunt u, als u lid bent van de Rabobank, weer stemmen (tm 26 september) op uw favoriete vereniging(en) en deze daarmee financieel steunen. Wij hopen op uw stem! Stem via: www. rabobank.nl/drachtsterharmonie

Rekeninghouders bij de Rabobank kunnen lid worden en vervolgens een stem uitbrengen. Via deze pagina kunt u lid worden: www.rabobank.nl/lid

Bedankt alvast voor uw stem! 🙂

Rabo ClubSupport is van start, stem op ons! Meer lezen »

Terugblik van het afgelopen seizoen

Voordat we het nieuwe seizoen beginnen met een gezellige BBQ, willen we nog even terugblikken op het seizoen 2022/2023 met een kleine selectie foto’s van een aantal optredens. Het was een ‘bomvol’ muzikaal jaar met als hoogtepunt het begin (en het succes van) van de Nije Drachtster Muzikanten.

15 juli 2023 – Optreden Drachtster Harmonie & Nije Drachter Muzikanten – Museumplein
3 juni 2023 – OMF Festival – Schiermonnikoog
1 maart 2023 – DDD concert – Zuiderkerk
2022 – Start Nije Drachter Muzikanten

Terugblik van het afgelopen seizoen Meer lezen »

Aftellen!

Het nieuwe jaar is nog maar net begonnen en wij zijn alweer aan het aftellen! Het duurt namelijk nog maar een paar weekjes voordat het Nij Talint Orkest begint!

Zaterdag 4 februari starten we met de eerste repetitie. U kunt zich tot die tijd nog aanmelden via info@drachtsterharmonie.nl of telefonisch via Judith Pool, telefoonnummer: 06 212 70 213.

Aftellen! Meer lezen »

Drachtster Harmonie start Nij Talint Orkest

Heb je altijd al een blaas- of slagwerkinstrument willen leren bespelen? Of lijkt samen muziek maken je geweldig? Dan is dit je kans!

De Drachtster Harmonie organiseert Nij Talint Orkest Drachten, een uniek muziekproject voor volwassenen. In tien repetities laten we je ervaren hoe fantastisch het is om samen muziek te maken.

Om mee te kunnen doen hoef je geen muzikale ervaring te hebben of noten te kunnen lezen. De repetities duren twee uur en die vliegen voorbij! Natuurlijk is er een pauze en belangrijk: het plezier staat voorop. We sluiten de repetitieperiode af met een feestelijk concert.

Bekijk deze pagina voor meer informatie!

Drachtster Harmonie start Nij Talint Orkest Meer lezen »

Optreden mét High Tea

Zondagmiddag 17 november geven we in de Doopsgezinde kerk een leuk optreden met o.a. een klarinetduet tussen Jannie Reijenga en Luc Feikens. Na afloop hebben we een gezellige nazit met high tea (of koffie :)). Graag tot dan!

Optreden mét High Tea Meer lezen »

Scroll naar boven