Donateurs

De Drachtster Harmonie heeft geld nodig om de vereniging draaiende te houden. Vaste lasten, als huur van het repetitiegebouw en het salaris van de dirigent, slokken een groot deel van de inkomsten op. Daarnaast zijn er nog andere uitgaven zoals het aanschaffen van bladmuziek, instrumenten en kleding. Regelmatig houden we acties (bijv. de koekactie of paasbroodactie) om de financiële positie te versterken. U kunt ons daarnaast steunen als:

Donateur:   U betaalt jaarlijks een bedrag (minimaal € 15.00)

Supporter:  U neemt deel aan de “SupportActie“, een initiatief van de “Grote Clubactie”.

Vier maal per jaar incasseert de  “SupportActie”  € 5,50  (of een veelvoud) van uw rekening en vier maal per jaar maakt u dus kans op een prijs. U steunt zo de “Drachtster Harmonie” en maakt bovendien kans op mooie prijzen als een droomreis, een auto of een geldprijs.

Als donateur of supporter houden wij u op de hoogte van onze activiteiten en ontvangt u ons “Nieuwsbulletin”.

VriendenLoterij
Bij de VriendenLoterij kunnen deelnemers zelf bepalen welk goede doel zij steunen. Van elk lot gaat dan direct de helft (€ 6,00) naar de organisatie die u aangeeft. Dit kan al snel oplopen tot duizenden euro’s, terwijl de deelnemers kans maken op fantastische prijzen. De hoofdprijs bij de VriendenLoterij is 1 miljoen euro! Door of onderstaande afbeelding van de Vriendenloterij te klikken, kunt u zorgen dat wij als Drachtster Harmonie 50% van uw gekochte lot krijgen.

Reacties zijn gesloten.